«Діаменю» рецепт “Абрикосовий мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,9 ХО
116 ккал
– 0,5 кг абрикосів
– 1,5 ч.л. желатину
– 1 апельсин
– 5 перепелиних яєць
– 0,5 л води
Крок 1
Желатин замочую у невеликій кількості води. Апельсин ретельно мий і натираю цедру на дрібній тертці. З абрикосів видаляю кісточки, заливаю їх водою та ставлю на вогонь. Варю на малому вогні 10 хвилин після закипання.
Крок 2
Даю охолонути та подрібнюю абрикосову масу занурювальним блендером до консистенції пюре. З половини апельсина вичавлюю сік. Збиваю яйця, додаю до них розмочений желатин і все ретельно перемішую.
Крок 3
З’єдную всі інгредієнти, в тому числі та апельсинову цедру. Розливаю за формами або склянками, ставлю у холодильник на 2-3 години до застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…