Рецепт “Абрикосовий соус до лосося гриль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
На 6 порцій:
Для риби:
❯ 6 порційних шматочків лосося зі шкірою
❯ за 1 ст. л. соку лимона, соєвого соусу та рослинної олії
❯ 1/2 ст. л. рідкого меду
Для соусу:
❯ 300 г абрикосів
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 2 гілочки петрушки
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ сіль
❯ мелений гострий перець
❯ куркума
Крок 1
Абрикоси вимити, обсушити та нарізати, вилучивши кісточки. У сотейнику залити фрукти 100 мл води, довести до кипіння та варити, не накриваючи, 15 хв.
Крок 2
Петрушку промити та обсушити. Стручок перцю вимити та, видаливши плодоніжку з насінням, нарізати. Часник очистити та порубати. Підготовлені продукти додати до фруктів, довести до кипіння та варити 3 хв.
Крок 3
Додати щіпку куркуми, приправити цукром, сіллю, гострим перцем та соком лимона на смак та варити 3 хв.
Крок 4
Гілочки петрушки видалити, соус пюрувати за допомогою занурювального блендера
Крок 5
Рибу промити та обсушити. Сік лимона розговорити з соєвим соусом, медом та олією. Рибу обсмажити на гарячому грилі до готовності, часто поливаючи сумішшю. Подати гарячою, полив абрикосовим соусом
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…