Перейти до вмісту
Головна » Амандін з грушами

Амандін з грушами

    Амандін з грушами

    Рецепт “Амандін з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 порцій, 2 години

    Інгредієнти

    Для теста:
    – 100 г цукра
    – 150 г меленого миндалю
    – 250 г борошна
    – 90 г вершкового масла + для змащування
    – 2 яйця
    Для миндального крему та начинки:
    – 6 груш
    – 200 г меленого миндалю
    – 200 г цукру
    – 4 яйця
    – 200 г вершкового масла
    – Сік 1 лимона

    Покроковий процес приготування амандіну з грушами

    Крок 1

    Для тесту олію збити з цукром, мигдалем та борошном, вводячи по одному яйця. Форму для випікання змастити олією, вистелити тістом, зробивши бортики, і помістити в холодильник на 1 ч. Для крему масло нарізати, яйця розбовтати в невеликій мисці. У чашу блендера всипати мигдаль і збивати, додаючи олію, цукор, потім яйця.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 210°. Груші вимити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Зробити на грушах поперечні надрізи та збризкати їх соком лимона.

    Крок 3

    Тісто у формі накрити листом пергаменту, зверху насипати сухий горох і випікати основу амандину 20 хв. Пергамент видалити, викласти крем і груші на основу і випікати виріб 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Амандін з грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *