Рецепт “Амандін з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
8 порцій, 2 години
Інгредієнти
Для теста:
– 100 г цукра
– 150 г меленого миндалю
– 250 г борошна
– 90 г вершкового масла + для змащування
– 2 яйця
Для миндального крему та начинки:
– 6 груш
– 200 г меленого миндалю
– 200 г цукру
– 4 яйця
– 200 г вершкового масла
– Сік 1 лимона
Покроковий процес приготування амандіну з грушами
Крок 1
Для тесту олію збити з цукром, мигдалем та борошном, вводячи по одному яйця. Форму для випікання змастити олією, вистелити тістом, зробивши бортики, і помістити в холодильник на 1 ч. Для крему масло нарізати, яйця розбовтати в невеликій мисці. У чашу блендера всипати мигдаль і збивати, додаючи олію, цукор, потім яйця.
Крок 2
Духовку нагріти до 210°. Груші вимити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Зробити на грушах поперечні надрізи та збризкати їх соком лимона.
Крок 3
Тісто у формі накрити листом пергаменту, зверху насипати сухий горох і випікати основу амандину 20 хв. Пергамент видалити, викласти крем і груші на основу і випікати виріб 30 хв.