Рецепт “Апельсиновий кекс із цедрою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 100 г борошна + для посипання форм
❯ 100 г кукурудзяного крохмалю
❯ 1/2 пакетика розпушувача для тесту
❯ 130 г цукру + для посипання форми
❯ 3 яйця
❯ 100 г вершкового масла
❯ 1 апельсин
❯ 3 ст. л. тертої апельсинової цедри
❯ цукрова пудра для подачі
Крок 1
Вершкове масло розтопити на повільному вогні, прогріти до бурштинового кольору і зняти з вогню. Дати маслу
охолонути.
Крок 2
Борошно просіяти в глибоку миску з крохмалем і розпушувачем, додати цукор і терту цедру, вбити яйця, влити розтоплену олію. Тісто добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання змастити вершковим маслом і присипати борошном.
Крок 4
Цедру апельсина зняти тонкою стрічкою і порубати, сік віджати. Сік і рубану цедру додати в тісто і добре перемішати.
Крок 5
Тісто влити у підготовлену форму та випікати виріб 35 хв. Готовність перевірити за допомогою дерев’яної шпажки. За необхідності збільшити час приготування на 5 хв.
Крок 6
Готовий кекс перевернути на блюдо сервіровки та посипати цукровою пудрою. Подати теплим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…