«Діаменю» рецепт “Апельсиновий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,9 ХО
210 ккал
– 1 апельсин
– 1 яйце
– 100 г меленого мигдалю
– цедра та сік лимона
– щіпка кориці
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Апельсин варю у воді на малому вогні близько 20 хвилин. Дістаю його з води, охолоджую, розрізаю та видаляю кісточки. Подрібнюю апельсин у блендері разом зі шкіркою.
Крок 2
Яйце окремо збиваю, додаю сік та цедру лимона. Акуратно перемішую, додаю замінника цукру. Потім додаю мелений мигдаль, корицю і ще раз перемішу
Крок 3
Апельсинове пюре з’єдную з яєчною сумішшю, перекладаю в форми для випікання та запікаю в духовці при
180 град. 40 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…