Калорійність

Апельсиновий пиріг

«Діаменю» рецепт “Апельсиновий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2,9 ХО
210 ккал

Інгредієнти

– 1 апельсин
– 1 яйце
– 100 г меленого мигдалю
– цедра та сік лимона
– щіпка кориці
– замінник цукру – на смак

Покрокове приготування апельсинового пирога

Крок 1

Апельсин варю у воді на малому вогні близько 20 хвилин. Дістаю його з води, охолоджую, розрізаю та видаляю кісточки. Подрібнюю апельсин у блендері разом зі шкіркою.

Крок 2

Яйце окремо збиваю, додаю сік та цедру лимона. Акуратно перемішую, додаю замінника цукру. Потім додаю мелений мигдаль, корицю і ще раз перемішу

Крок 3

Апельсинове пюре з’єдную з яєчною сумішшю, перекладаю в форми для випікання та запікаю в духовці при
180 град. 40 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Апельсиновий пиріг. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago