«Діаменю» рецепт “Ароматний гарбуз” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,4 ХО
109 ккал
– 400 г гарбуза
– зубчик часнику
– 1 ч. л. томатної пасти
– 1 ч. л. сушеного базиліку
– 1 ст. оливкової олії
– 2 ст. води
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Очищаю гарбуз від шкірки. М’якуш гарбуза нарізаю великими кубиками. У сковороду вливаю оливкова олія, прогріваю її та обсмажую гарбуз до рум’яної скоринки з усіх боків. Додаю до сковороди сіль, перець, сушений
базилік, томатну пасту.
Крок 2
Часник пропускаю через прес і також додаю до гарбуза. Перемішую гарбуз зі спеціями. Перекладаю гарбуз у форму для запікання. Вливаю у форму воду.
Крок 3
Накриваю форму фольгою і запікаю в розігрітій до 180 град. духовці 25-30 хвилин. Подаю як гарнір до основного м’ясного або рибної страви.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…