Рецепт “Аррош досє” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 400 ккал, 10 г білків,
14 г жирів, 58 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ шкірка 3 лимонів
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 1 ч. л. солі
❯ 460 г довгозерного рису
❯ 500 мл молока
❯ 250 г цукру
❯ 5 яєчних жовтків
❯ мелена кориця та листочки м’яти для прикраси
Крок 1
У каструлі довести до кипіння 1 л води зі шкіркою лимонів. Покласти олію, посолити. В окремий посуд нагріти молоко.
Крок 2
Рис промивати на ситі, поки вода не стане прозорою. Всипати рис у воду зі шкіркою лимонів і варити під кришкою прибл. 30 хв. Додати гаряче молоко і готувати на слабкому вогні 10 хв.
Крок 3
Додати до рису цукор і перемішувати, доки він повністю не розчиниться. В окремому посуді жовтки розбовтати, додавши до них 3-4 ложки солодкого рису. Жовтково-рисову масу підмішати до решти рису та готувати на слабкому вогні до загусання (близько 10 хв).
Крок 4
Шкірку лимонів видалити. Готовий пудинг розкласти по порційному посуді, густо посипати корицею і прикрасити листочками м’яти
До солодкого рису додайте на смак горіхи, спеції, сухофрукти!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…