«Діаменю» рецепт “Азу з кролика” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
176 ккал
– 1 тушка кролика
– 1 цибулина
– 1 морква
– 2 солодких перців
– 2 кабачки
– 2 баклажани
– сіль на смак
– 4 ст. оливкової олії
– 2 л. води
– прянощі – на смак
Крок 1
Моркву нарізаю крупно, цибулину та солодкий перець – дрібними кубиками, огірки тонко шаткують брусочками. Обсмажую на рослинному олії морква, кабачки та баклажани окремо.
Крок 2
Тушку кролика поділяю на 6-7 порцій. Обсмажую з усіх боків. У казан викладаю цибулю, перець, огірки та обсмажені овочі. Зверху – м’ясо кролика. Солю, перчу, додаю прянощі на смак. Заливаю водою.
Крок 3
Ставлю на вогонь та доводжу до кипіння. Щільно накриваю кришкою і ставлю в духовку, розігріту до 120 град., на 2 години, періодично перемішуючи.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…