Рецепт “Баклажани а-ля капрезе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 2 баклажани
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 120 г моцарели
❯ 8 помідорів чері
❯ 2 гілочки базиліка
❯ 4 ст. л. панірувальних сухарів
❯ 2 зубки часнику (за бажанням)
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 190 °. Баклажани вимити та обсушити, кожен розрізати вздовж навпіл.
Крок 2
Підготовлені баклажани викласти на лист, збризкати рослинною олією, злегка посолити, поперчити та запікати в духовці до м’якості.
Крок 3
Припеченим баклажанам дати трохи охолонути та за допомогою столової ложки вибрати з них частину м’якоті,
залишивши товсті стінки. (М’якуш відкласти та використовувати для приготування іншої страви.)
Крок 4
Базилік промити, обсушити та дрібно порубати. Помідори вимити, обсушити та нарізати тонкими кружальцями.
Моцарелу дрібно нарізати та перемішати з панірувальними сухарями та 2/3 базиліка.
Крок 5
Наповнити половинки баклажанів масою з моцарелою, викласти на неї кружки помідорів і добре поперчити. Викласти у форму до баклажанів неочищені зубки часнику та запікати блюдо ок. 20 хв. Баклажани подати гарячими,
посипавши базиліком, що залишився.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…