«Діаменю» рецепт “Баклажани в горщиках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
144 ккал
– 300 г яловичини
– 3 баклажани
– 4 волоських горіхи
– 2 зубки часнику
– 2 ст. муки
– 1 ст. л. лимонного соку
– 2 ст. оливкової олії
– по 1 пучку зелені (кріп, петрушка, базилік)
– сіль, прянощі – на смак
Крок 1
Баклажани мою, розрізаю вздовж, солю і залишаю на пів години. Нарізаю кубиками та обсмажую на оливковій олії. Яловичину нарізаю невеликими шматочками та також обсмажую.
Крок 2
У блендері подрібнюю горіхи із сіллю. Додаю лимонний сік, перець і трохи води, щоб довести до консистенції сметани.
Крок 3
Викладаю баклажани та м’ясо в горщики, додаю подрібнений часник. Заливаю горіховим соусом, накриваю
кришками та запікаю в духовці при 200 градусах протягом 40 хвилин, посипаю зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…