«Діаменю» рецепт “Баклажани в томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
169 ккал
– 3 середніх баклажанів
– 2 великі помідори
– 1 солодкий перець
– 2 зубчики часнику
– сіль і мелений чорний перець – на смак
– рослинна олія
Крок 1
Помідори та баклажани мою, нарізаю кружальцями. Солодкий болгарський перець – великими скибочками. Злегка обсмажую овочі з усіх боків на олії. Перекладаю шарами в товстостінну каструлю.
Крок 2
Кожен шар солю, перчу, приправляю подрібненим обсмаженим часником. Не перемішую! Накриваю кришкою та тушу на малому вогні близько 30-40 хвилин.
Крок 3
Даю овочам охолонути та перекладаю у скляний посуд із кришкою. Таку закуску можна їсти холодною. Зберігаю в холодильнику
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…