«Діаменю» рецепт “Баклажани з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
132 ккал
– 300 г яловичини
– 3 баклажани
– 2 ст. подрібнених волоських горіхів
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. вівсяного борошна
– 1 ст. лимонного соку
– 2 ст. рослинної олії
– зелень
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Баклажани розрізаю вздовж, посипаю сіллю та залишаю на 30 хвилин, щоб пішла гіркота. Нарізаю кубиками та обсмажую на олії на сильному вогні. М’ясо також нарізаю невеликими шматочками (1 см) і обвалюю в борошні. Обсмажую.
Крок 2
М’ясо також нарізаю невеликими шматочками (1 см) і обвалюю в борошні. Обсмажую. У ступці розтираю горіхи з сіллю, додаю лимонний сік і перець, розводжу водою до консистенції сметани.
Крок 3
Викладаю баклажани та м’ясо в глиняні горщики, пересипаю дрібно нарубаним часником, додаю горіховий соус. Накриваю кришками та ставлю в холодну духовку. Готую при 200 градусах близько години. Перед подачею посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…