«Діаменю» рецепт “Баклажани з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
154 ккал
– 100 г нуту
– 2 баклажани
– 4 ст. оливкової олії
– пучок кінзи
– 4 гілочки петрушки
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. лимонного соку
– 1 ст. білого винного оцту
– 0,5 ч.л. насіння зіри
– 0,5 ч.л. меленої паприки
– сіль на смак
Крок 1
Нут заливаю холодною водою і залишаю на ніч. Промиваю, варю до готовності у підсоленій воді 1,5 години. Нут має бути м’яким, але при цьому тримати форму.
Крок 2
Баклажани розрізаю на 2 частини та посипаю сіллю. Залишаю на 20 хвилин, щоб пішла гіркота. Нарізаю
великими кубиками, обсмажую на сковороді з додаванням олії до рум’яної скоринки.
Крок 3
Потім прикриваю кришкою та тушу на малому вогні до готовності. Даю охолонути. Тим часом дрібно рубаю зелень ножем, додаю прянощі, часник, олія, сік лимона та оцет. Все змішую, солю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…