Рецепт “Баклажани закусочні з часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 800 г баклажанів
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 100 г рубаних волоських горіхів
❯ 100 г тертого сиру
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ кілька гілочок петрушки
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Баклажани нарізати поздовжніми пластинами завтовшки 1 см та обсмажувати на сковороді на 2 ст. л. олії до золотистого кольору з обох сторін. Обсмажені баклажани викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир, злегка посолити та дати охолонути.
Крок 2
Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Часник очистити та потовкти у ступці. Солодкий перець вимити та нарізати дрібними кубиками, очищену цибулину – півкільцями.
Крок 3
Цибулю і моркву обсмажити на маслі, що залишилася, до прозорості цибулі. Додати перець, часник, горіхи,
посолити, поперчити, обсмажувати 5 хв, зняти з вогню та дати охолонути. Овочеву масу перемішати із сиром.
Крок 4
На кожну пластину баклажану викласти трохи овочевої маси з сиром і горіхами та згорнути пластини рулетиками. Готові рулетики подати охолодженими із зеленню петрушки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…