Рецепт “Башти з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 280 ккал
На 6 порцій:
❯ 400 г помідорів
❯ 50 г моцарелли для піци
❯ 2 курячих філе
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 2 баклажани
❯ 4 ст. л. борошна
❯ 50 г руколи
❯ 20 г вершкового масла
❯ 100 г тертого сиру
❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Помідори вимити, нарізати кубиками та помістити в невелику каструлю. Влити 100 мл води, посолити, поперчити та довести до кипіння. Тушити 10 хв.
Крок 2
Моцарелу нарізати скибочками. Куряче філе розрізати на 6 шматочків і кожен відбити. Посолити, поперчити та обсмажити з обох боків на половині олії.
Крок 3
Баклажани вимити та нарізати кружальцями. Посолити, залишити на 15 хв, потім промити та трохи віджати. Обваляти в борошні та підрум’янити з обох боків на маслі, що залишилося.
Крок 4
Духовку нагріти до 190 °. Руколо порвати. На лист, вистелений пергаментом, укласти у вигляді башт баклажани, куряче філе і моцареллу, прошаровуючи помідорами та рукколою.
Крок 5
Сир перемішати з вершковим маслом та сухарями. Масу розподілити по «вежам» і запікати 10-15 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…