Калорійність

Безалкогольний глінтвейн

«Діаменю» рецепт “Безалкогольний глінтвейн” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
15 ккал

Інгредієнти

– 300 г замороженої обліпихи
– 2 л води
– 0,5 ч.л. меленого імбиру
– 0,5 ч.л. куркуми
– 0,5 ч.л. кориці
– цукрозамінник – на смак

Покрокове приготування безалкогольного глінтвейну

Крок 1

Розморожені ягоди толку у ступці, сік зціджую і прибираю в холодильник. Додаю в макуху імбир і куркуму,
ретельно перемішую.

Крок 2

Заливаю макуху зі спеціями холодною водою, додаю цукрозамінник та корицю. Доводжу до кипіння, знімаю з вогню і даю настоятися протягом 20 хвилин під кришкою.

Крок 3

Проціджую, додаю сік з обліпихи з холодильника, ретельно перемішую.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Безалкогольний глінтвейн. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago