«Діаменю» рецепт “Безалкогольний глінтвейн” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
15 ккал
– 300 г замороженої обліпихи
– 2 л води
– 0,5 ч.л. меленого імбиру
– 0,5 ч.л. куркуми
– 0,5 ч.л. кориці
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Розморожені ягоди толку у ступці, сік зціджую і прибираю в холодильник. Додаю в макуху імбир і куркуму,
ретельно перемішую.
Крок 2
Заливаю макуху зі спеціями холодною водою, додаю цукрозамінник та корицю. Доводжу до кипіння, знімаю з вогню і даю настоятися протягом 20 хвилин під кришкою.
Крок 3
Проціджую, додаю сік з обліпихи з холодильника, ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…