Рецепт “Бігос класичний зі свининою та копченостями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 1 середній качан білокачанної капусти
❯ 400 г квашеної капусти
❯ 400 г свинини
❯ 450 г копченостей асорті (грудинка, ковбаски, реберця…)
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 ст. л. томатної пасти
❯ 1/2 ч. л. кмина
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ жменя чорносливу
❯ 150 мл білого сухого вина
❯ 1 лавровий лист
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Копченості нарізати. Цибулину очистити та порубати, очищену моркву натерти на великій тертці. М’ясо нарізати кубиками та обсмажувати в сотейнику на гарячій олії до золотистого кольору. Закласти цибулю і моркву та обсмажувати до м’якості моркви.
Крок 2
Додати в сотейник копченості та, помішуючи, обсмажувати 5-7 хв. Покласти томатну пасту, влити вино, додати кмин. Зменшити вогонь до середнього та готувати бл. 10 хв.
Крок 3
Чорнослив промити, залити окропом на 10 хв і нарізати. Свіжу капусту тонко нашаткувати та обім’яти, квашену капусту добре віджати. Обидва види капусти закласти у сотейник і перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму, покласти лавровий лист, накрити кришкою сотейник і готувати прибл. 30 хв.
Крок 4
Додати до капусти чорнослив, страву посолити та поперчити на смак, добре перемішати та прогрівати 10 хв. Бігос подати гарячим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…