Калорійність

Білоруський охолодник

«Діаменю» рецепт “Білоруський охолодник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
38 ккал

Інгредієнти

– 2 л кефіру
– 300 г буряків
– 300 г огірків, 5 яєць
– велика цибулина
– пучок зеленої цибулі
– 1 ст. великої солі

Покрокове приготування білоруського охолодника

Крок 1

Буряк та яйця варю до готовності. Зелений цибулю дрібно нарізаю. Кубиками нарізаю цибулю, огірки – соломкою. Яйця остуджую, дрібно рублю. Буряк очищаю, нарізаю дрібною соломкою.

Крок 2

Підготовлені інгредієнти складаю в каструлю, заливаю 1 л кефіру, солю, вливаю кефір, що залишився. Перемішую, ставлю в холодильник на 2:00. Подаю холодним, посипавши зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Білоруський охолодник. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago