«Діаменю» рецепт “Білоруський охолодник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
38 ккал
– 2 л кефіру
– 300 г буряків
– 300 г огірків, 5 яєць
– велика цибулина
– пучок зеленої цибулі
– 1 ст. великої солі
Крок 1
Буряк та яйця варю до готовності. Зелений цибулю дрібно нарізаю. Кубиками нарізаю цибулю, огірки – соломкою. Яйця остуджую, дрібно рублю. Буряк очищаю, нарізаю дрібною соломкою.
Крок 2
Підготовлені інгредієнти складаю в каструлю, заливаю 1 л кефіру, солю, вливаю кефір, що залишився. Перемішую, ставлю в холодильник на 2:00. Подаю холодним, посипавши зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…