Рецепт “Бісквітний рулет із чаєм маття” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 8 порцій:
Для бісквіту дружинуаз:
❯ 5 яєць
❯ 155 г цукру
❯ 125 г борошна
❯ 30 г меленого мигдалю
❯ 1 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
❯ масло/борошно для змащування/посипання форми
Для крему:
❯ 400 г маскарпоне
❯ 500 мл вершків
❯ 2 ст. л. цукру
Крок 1
Борошно просіяти з мигдалем, додати чай маття. Яйця розтерти з цукром і збивати на гарячій водяній бані, поки маса не почне густіти та не збільшиться в обсязі утричі.
Крок 2
Яєчну масу зняти з вогню та інтенсивно збивати до повного остигання. Невеликими порціями за допомогою дерев’яної лопатки підмішати в яєчну масу борошняну суміш.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Деко змастити невеликою кількістю олії та присипати борошном.
Крок 4
Тісто перелити на підготовлений лист, розрівняти та випікати бісквіт женуаз 30 хв.
Крок 5
Готовий бісквіт перевернути на тканинну серветку і згорнути у рулет. Дати рулету повністю охолонути.
Крок 6
Для крему маскарпоне і вершки добре охолодити, збити з цукром у пишну масу.
Крок 7
Бісквіт акуратно розгорнути, намазати кремом і знову згорнути у рулет. За бажанням збризкати рулет сиропом на зелений чай.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…