«Діаменю» рецепт “Біточки для гурмана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
85 ккал
– 500 г м’ясного фаршу
– 100 г броколі
– 100 г грибів
– 1 яйце
– 3 ст. Псіліум
– 2 ст. майонезу
– 2 ст. соєвого соусу
– 2 ч. л. аджики
– сіль
– прянощі та олія — на смак
Крок 1
У фарш додаю майонез, аджику, соєвий соус, прянощі, сіль, яйце. Перемішую, ставлю у холодильник на 30 хвилин.
Крок 2
Гриби та броколі варю в підсоленій воді протягом 5 хвилин. У миску із замаринованим фаршем додаю псилліум, подрібнені гриби та броколі, добре вимішую.
Крок 3
Формую биточки, обсмажую по 2 хвилини з кожного боку на розпеченій сковороді з олією. Додаю 1 ст. води та тушу до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…