Калорійність

Біточки для гурмана

«Діаменю» рецепт “Біточки для гурмана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
85 ккал

Інгредієнти

– 500 г м’ясного фаршу
– 100 г броколі
– 100 г грибів
– 1 яйце
– 3 ст. Псіліум
– 2 ст. майонезу
– 2 ст. соєвого соусу
– 2 ч. л. аджики
– сіль
– прянощі та олія — на смак

Покрокове приготування біточків

Крок 1

У фарш додаю майонез, аджику, соєвий соус, прянощі, сіль, яйце. Перемішую, ставлю у холодильник на 30 хвилин.

Крок 2

Гриби та броколі варю в підсоленій воді протягом 5 хвилин. У миску із замаринованим фаршем додаю псилліум, подрібнені гриби та броколі, добре вимішую.

Крок 3

Формую биточки, обсмажую по 2 хвилини з кожного боку на розпеченій сковороді з олією. Додаю 1 ст. води та тушу до готовності.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Біточки для гурмана. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago