Калорійність

Біточки для гурмана

«Діаменю» рецепт “Біточки для гурмана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
85 ккал

Інгредієнти

– 500 г м’ясного фаршу
– 100 г броколі
– 100 г грибів
– 1 яйце
– 3 ст. Псіліум
– 2 ст. майонезу
– 2 ст. соєвого соусу
– 2 ч. л. аджики
– сіль
– прянощі та олія — на смак

Покрокове приготування біточків

Крок 1

У фарш додаю майонез, аджику, соєвий соус, прянощі, сіль, яйце. Перемішую, ставлю у холодильник на 30 хвилин.

Крок 2

Гриби та броколі варю в підсоленій воді протягом 5 хвилин. У миску із замаринованим фаршем додаю псилліум, подрібнені гриби та броколі, добре вимішую.

Крок 3

Формую биточки, обсмажую по 2 хвилини з кожного боку на розпеченій сковороді з олією. Додаю 1 ст. води та тушу до готовності.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Біточки для гурмана. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

8 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

8 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago