Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Бородінський хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– 70 г борошна (35 г конопляного, 25 г гарбузового, 10 г з темного льону)
– 10 г фітомуцилу
– 100 мл води
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– 2 яйця
– сіль та кардамон – на смак

Процес приготування бородінського хліба

Крок 1

Змішати усі сухі інгредієнти. Яйця збити міксером, влити воду. Висипати суху суміш, перемішати.

Крок 2

Вилити в силіконову форму. Випікати в духовці 40- 50 хвилин при температурі 200 градусів

Сьогодні ми дізналися як приготувати Бородінський хліб. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago