«Діаменю» рецепт “Борщ без картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,33 ХО
115 ккал
– 600 г яловичини
– 2,5 л води
– 2 буряки
– 200 г квашеної капусти
– 1 цибулина
– 1 морква
– 0,5 л томатного пюре
– пучок зелені
– 2-3 зубчики часнику
– 2 ст. рослинної олії
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Яловичину мою і заливаю водою. Доводжу до кипіння і варю 5 хвилин. Зливаю бульйон, знову заливаю водою, додаю спеції та прянощі, доводжу до кипіння і варю на малому вогні 1,5 години.
Крок 2
Буряк мий, загортаю у фольгу і запікаю в духовці при 200 град. година. Моркву та цибулю мою, очищаю. Цибулю подрібнюю, моркву натираю на великій тертці. Обсмажую овочі на олії до м’якості. Додаю томатне пюре, тушу 5 хв.
Крок 3
Запечені буряки очищаю, натираю на великій тертці та опускаю в бульйон. Варю 5 хвилин. Додаю квашену капусту, варю 10 хвилин. Додаю обсмажені овочі, варю 5 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…