Рецепт “Борщ із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 300 г печериць
❯ 2 буряки
❯ 2 ст. л. томатної пасти
❯ 1/3 качана капусти
❯ 4–5 бульб картоплі
❯ 2 цибулини
❯ 1 морква
❯ 1 корінь петрушки
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. ложка столового оцту
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Гриби очистити, промити та нарізати скибочками. Буряк вимити, очистити та нарізати тонкою соломкою. Моркву, петрушку та цибулю очистити, моркву та петрушку вимити та нарізати соломкою. Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Крок 2
Капусту тонко нашаткувати. Картоплю очистити та нарізати скибочками. У каструлі довести до кипіння 2,5 л води, закласти картоплю та капусту, злегка посолити та варити до м’якості.
Крок 3
На сковороді 2 ст. л. олії обсмажувати буряки 5 хв. Додати томатну пасту та оцет, влити бл. 100 мл води, накрити кришкою та готувати на повільному вогні до м’якості. Покласти цибулю, моркву і петрушку та готувати без кришки,
зрідка помішуючи, 8-10 хв.
Крок 4
На маслі, що залишилася обсмажувати гриби, поки не випарується вся рідина. Смажені гриби перемішати з буряком та викласти всі овочі та гриби до картоплі з капустою. Борщ довести до кипіння та варити без кришки 7–10хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…