«Діаменю» рецепт “Борщ із кількою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
92 ккал
– 1 буряк
– 1 морква
– 7 картоплин
– 1 цибулина
– 250 г квашеної капусти
– 1 ст. цукру
– 3 ч. л. солі
– 3 яйця
– 1 банку кільки в томатному соусі
– 1 ст. квасолі
– 0,5 ст. рослинної олії
– по 1 ст. сушених кропу, петрушки та зеленої цибулі
– лавровий лист
Крок 1
У 3 л окропу кладу цілі очищені картопля, буряк, квасоля. Варю на малому вогні до готовності, потім буряки натираю на тертці.
Крок 2
Подрібнені моркву та цибулю обсмажую на олії, додавши сіль та цукор. Кладу в засмажку розім’яту варену
картоплю, а в овочевий бульйон – квашену капусту, варю 10 хвилин і перекладаю засмажку з картоплею.
Крок 3
Після закипання кладу кільку, потім тертий буряк. Варю 5-7 хвилин і додаю подрібнені варені яйця, зелень, лавровий лист. Готую 2-3 хвилини. Подаю зі сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…