«Діаменю» рецепт “Борщ із квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
62 ккал
– 600 г свинячих кісточок
– 1 ст. квасолі
– 5 картоплин
– 1 буряк
– 300 г капусти
– 1 морква
– 1 солодкий перець
– цибулина
– 3 ст. томатного соусу
– 2 ст. оцту
– 0,5 ч.л. цукру
– сіль
– мелений перець
– рослинна олія
Крок 1
Квасолю замочую на ніч, промиваю та заливаю водою. Опускаю кісточки, ставлю на вогонь. Доводжу до кипіння, варю годину.
Крок 2
Викладаю нарізану картоплю та нашатковану капусту. Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, обсмажую на олії.
Крок 3
Тушу з соусом, нарізаними буряком та солодким перцем, перекладаю до борщу. Додаю оцет, цукор, солю, перчу, варю ще протягом 5 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…