«Діаменю» рецепт “Борщ пісний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
72 ккал
– 1 буряк
– 1 морква
– 2 картоплини
– 1-2 цибулини
– 1-2 помідори
– 100 г замороженої стручкової квасолі
– 150 г капусти
– 2 зубчики часнику
– зелень
– рослинна олія
– оцет
– сіль
– 2 лаврові листи
Крок 1
Картоплю нарізаю брусочками, опускаю в каструлю з окропом (2 л). Буряк чищу, нарізаю брусочками, збризкую оцтом і обсмажую на олії.
Крок 2
До буряків додаю дрібно нарізані цибулю та помідори, натерту моркву, солю, кладу лаврове листя та часник, нарізаний тонкими пластинами. Постійно помішую засмажку до напівготовності, потім перекладаю в каструлю з картоплею.
Крок 3
Через 5 хвилин додаю квасолю та нашатковану капусту. Варю до готовності. Борщ під час подачі посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…