«Діаменю» рецепт “Борщ-розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
58 ккал
– 3 картоплини
– 2 цибулини
– 1 морква
– 2 великі буряки
– пів кочана капусти
– 2 ст. томатної пасти
– 1 л води
– 1-1,5 л розсолу або маринаду від помідорів
– сіль та мелений чорний перець – на смак
Крок 1
У каструлю наливаю воду, кладу очищену картоплю повністю або половинками, варю до напівготовності.
Крок 2
На олії обсмажую очищений і нарізаний шматочками цибулю, потім додаю крупно натерту моркву, наприкінці обсмажування – томатну пасту.
Крок 3
Окремо смажу на олії крупно натертий буряк. У каструлю з картоплею закладаю нашатковану капусту, а слідом за нею – цибуля з морквою та буряками. Доливаю розсіл чи маринад, кип’ячу 10 хвилин.
Крок 4
Солю, перчу та обов’язково даю борщу настоятися під кришкою 20-30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…