«Діаменю» рецепт “Борщ у Діаменю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
198 ккал

Інгредієнти

– 1 ст. квасолі
– 4 картоплини
– 2 буряки
– 1 морква
– 1 цибулина
– 3-4 сушених або заморожених грибів
– 2 ст. томатної пасти
– лавровий лист
– чорний перець горошком і сіль – на смак

Покрокове приготування борщу у Діаменю

Крок 1

Квасолю замочую на ніч. Гриби відварюю та промиваю. Ставлю варити нарізану картоплю та квасолю.

Крок 2

Обсмажую на олії подрібнену цибулю, натерту моркву і буряк.

Крок 3

Заправляю засмажку томатною пастою, тушу 3 хвилини та перекладаю в каструлю.

Крок 4

Підмішую нарізані гриби, сіль, прянощі. Варю на малому вогні до готовності

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ у Діаменю. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago