«Діаменю» рецепт “Борщ у Діаменю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
198 ккал
– 1 ст. квасолі
– 4 картоплини
– 2 буряки
– 1 морква
– 1 цибулина
– 3-4 сушених або заморожених грибів
– 2 ст. томатної пасти
– лавровий лист
– чорний перець горошком і сіль – на смак
Крок 1
Квасолю замочую на ніч. Гриби відварюю та промиваю. Ставлю варити нарізану картоплю та квасолю.
Крок 2
Обсмажую на олії подрібнену цибулю, натерту моркву і буряк.
Крок 3
Заправляю засмажку томатною пастою, тушу 3 хвилини та перекладаю в каструлю.
Крок 4
Підмішую нарізані гриби, сіль, прянощі. Варю на малому вогні до готовності
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…