Рецепт “Брецлі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ВИРОБІВ
❯ 500 г борошна + для формування виробів
❯ 40 г свіжих пекарських дріжджів
❯ 300 мл води
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 ч. л. солі
❯ 15 г вершкового масла
❯ велика морська сіль для посипання виробів
❯ вершкове масло для змащування
Додатково:
❯ 1,5 л води
❯ 6 ст. л. соди
❯ 100 мл вершків 30%
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
У теплій воді розчинити цукор, додати дріжджі та перемішати до повного розчинення дріжджів. Вершкове масло розтопити на повільному вогні, дати трохи охолонути.
Крок 2
На дріжджову суміш просіяти борошно з сіллю, додати розтоплене масло і руками вимісити однорідне еластичне і трохи липке тісто
Крок 3
У широкій невисокій каструлі довести до кипіння 1,5 л води та розчинити у ній соду. Підготувати вистелений пергаментом лист.
Крок 4
Тісто обім’яти, поділити на 6 рівних частин. Кожну частину розкотити в тонку ковбаску завдовжки 50-60 см та сформувати брецлі.
Крок 5
Киплячу воду з содою зняти з вогню. По черзі опускати вироби у воду на 15 с та за допомогою шумівки перекладати на підготовлений лист. Вироби присипати сіллю та залишити при кімнатній температурі на 25–30 хв.
Крок 6
Духовку нагріти до 250 ° та випікати брецлі 20-25 хв. Вершкове олію для змащування розтопити. Готові брецлі вийняти з духовки та змастити розтопленим олією.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…