«Діаменю» рецепт “Брусничний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
47 ккал
– 0,5 ст. ягід брусниці (можна заморожених)
– замінник цукру – на смак
– 1 ст. води
– 5 г желатину
Крок 1
Желатин заливаю холодною водою, залишаю на пару годин, щоб набух. Ягоди протираю через сито або подрібнюю блендером, додавши трохи холодної води. Проціджую та витискаю через марлю.
Крок 2
У ягідну макуху вливаю гарячу воду, варю близько 5 хвилин і знову проціджую. Додаю до відвару замінник цукру, знову доводжу до кипіння і вливаю желатин, що розчинився. Даю закипіти та знімаю з вогню.
Крок 3
Проціджую та з’єдную з брусничним соком. Збиваю за допомогою міксера, поки обсяг маси не збільшиться вдвічі. Розливаю по формочках, ставлю в холодильник для застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…