«Діаменю» рецепт “Булгур з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3,3 ХО
220 ккал
– 250 г булгуру
– 1 солодкий перець
– 120 г зеленого горошку
– 100 г спаржевої квасолі
– 4 зубчики часнику
– 1 морква
– 150 г цибулі
– 2 ст. рослинної олії
– 1 ч. л. вершкового масла
– сіль
– перець та зелень – на смак
Крок 1
Перець, квасолю, цибулю та моркву нарізаю дрібними кубиками. У сотейнику розтоплюю вершкове масло, додаю рослинне та обсмажую булгур протягом 5 хвилин.
Крок 2
Додаю воду, сіль, перемішую, доводжу до кипіння та варю на малому вогні 20 хвилин. Розігріваю сковороду з олією, обсмажую цибулю та часник на сковороді з олією близько 5 хвилин.
Крок 3
Додаю моркву, горошок, квасолю, солодкий перець. Солю, перчу і продовжую обсмажувати на малому вогні ще 15 хвилин. До сковороди додаю булгур та перемішую з овочами. Знімаю з вогню, додаю рубану зелень і перемішую
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…