«Діаменю» рецепт “Бульйон із омлетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
128 ккал
– 2 л м’ясного бульйону
– 2 яйця
– 50 мл молока (води)
– 1 ч. л. вершкового масла
– сіль, перець – на смак
– 1 пучок кропу
Крок 1
Яйця збиваю з молоком чи водою, солю. Виливаю на сковороду або в невеликий сотейник, змащений олією, накриваю кришкою, готую на водяній бані близько 30 хвилин
Крок 2
Готовий омлет нарізаю невеликими шматочками, розкладаю по тарілках, заливаю гарячим бульйоном.
Крок 3
Перчу, додаю прянощі на смак. Перед подачею посипаю подрібненою зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…