Калорійність

Бульйон із омлетом

«Діаменю» рецепт “Бульйон із омлетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
128 ккал

Інгредієнти

– 2 л м’ясного бульйону
– 2 яйця
– 50 мл молока (води)
– 1 ч. л. вершкового масла
– сіль, перець – на смак
– 1 пучок кропу

Покрокове приготування бульйону із омлетом

Крок 1

Яйця збиваю з молоком чи водою, солю. Виливаю на сковороду або в невеликий сотейник, змащений олією, накриваю кришкою, готую на водяній бані близько 30 хвилин

Крок 2

Готовий омлет нарізаю невеликими шматочками, розкладаю по тарілках, заливаю гарячим бульйоном.

Крок 3

Перчу, додаю прянощі на смак. Перед подачею посипаю подрібненою зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Бульйон із омлетом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago