«Діаменю» рецепт “Бульйон із омлетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
128 ккал
– 2 л м’ясного бульйону
– 2 яйця
– 50 мл молока (води)
– 1 ч. л. вершкового масла
– сіль, перець – на смак
– 1 пучок кропу
Крок 1
Яйця збиваю з молоком чи водою, солю. Виливаю на сковороду або в невеликий сотейник, змащений олією, накриваю кришкою, готую на водяній бані близько 30 хвилин
Крок 2
Готовий омлет нарізаю невеликими шматочками, розкладаю по тарілках, заливаю гарячим бульйоном.
Крок 3
Перчу, додаю прянощі на смак. Перед подачею посипаю подрібненою зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…