«Діаменю» рецепт “Бульйон з курячими галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
84 ккал
Для бульйону:
– суповий набір з курки (спинка, крильця)
– 1 морква
– 1 цибулина
– зелень
– лавровий листок та перець – на смак
Для галушок:
– 500 г курячого філе
– 2 яєчні білки
– 0,5 ст. молока
– хліб
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Варю бульйон 1-1,5 години під кришкою. Куряче філе пропускаю через м’ясорубку. Білок злегка збиваю. Додаю замочений у теплому молоці хліб. Солю та перчу.
Крок 2
Підмішую білок у фарш. Беру фарш їдальні ложкою, а чайною, змоченою у воді, відокремлюю невеликі шматочки та опускаю їх у киплячий бульйон. Варю на середньому вогні 7-10 хвилин.
Крок 3
Бульйон проціджую, додаю нарізану моркву. Викладаю галушки в порційні тарілки та розливаю бульйон.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…