Рецепт “Булочки з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 12 ВИРОБІВ:
Для тесту:
❯ 500 г борошна
❯ 150 г цукру
❯ 175 мл молока
❯ 20 г свіжих дріжджів (або 6 г сухих пекарських дріжджів)
❯ 3 жовтки
❯ 90 г вершкового масла (охолодженого)
❯ 150 г вершкового масла (розтопити)
❯ терта цедра 1 апельсину
Для пудингу:
❯ 200 мл молока
❯ 30 г кукурудзяного крохмалю
❯ терта цедра 1 апельсину
❯ 2 ст. л. цукру
Для начинки:
❯ 500 г полуниці
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1/2 ч. л. кориці
❯ 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
Крім того:
❯ 1 яйце
❯ 6 ч. л. перлинного цукру для посипання
Крок 1
У мисці (чаші планетарного міксера) борошно змішати з цукром, додати розчинені в борошні дріжджі. Перемішати, покласти інші інгредієнти та вимісити вологе тісто. Тісто накрити та залишити підходити на 1 год – 1 год 30 хв: воно
має збільшитися обсягом удвічі.
Крок 2
Для пудингу у невеликому посуді крохмаль розбовтати з молоком, додати цукор та цедру. Масу, помішуючи, варити на середньому вогні до загусання. Пудінг остудити.
Крок 3
Тісто обім’яти, розділити на 12 рівних частин, з кожної сформувати булочку і перекласти на вистелений пергаментом лист. Дати підійти 10-15 хв.
Крок 4
Підготовлену полуницю крупно нарізати та в мисці присипати цукром, корицею та крохмалем. Булочки розпластати рукою і по центру зробити поглиблення. Яйце розбовтати та змастити вироби. У поглиблення розкласти пудинг та полуницю. За бажанням посипати цукром. Дати булочкам підійти 15 хв.
Крок 5
Випікати булочки 20–25 хв. 180 °. Готові булочки залишити на деку на 10 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…