Рецепт “Булочки з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 12 ВИРОБІВ:
Для тесту:
❯ 500 г борошна
❯ 150 г цукру
❯ 175 мл молока
❯ 20 г свіжих дріжджів (або 6 г сухих пекарських дріжджів)
❯ 3 жовтки
❯ 90 г вершкового масла (охолодженого)
❯ 150 г вершкового масла (розтопити)
❯ терта цедра 1 апельсину
Для пудингу:
❯ 200 мл молока
❯ 30 г кукурудзяного крохмалю
❯ терта цедра 1 апельсину
❯ 2 ст. л. цукру
Для начинки:
❯ 500 г полуниці
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1/2 ч. л. кориці
❯ 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
Крім того:
❯ 1 яйце
❯ 6 ч. л. перлинного цукру для посипання

Покроковий процес приготування булочок з полуницею

Крок 1

У мисці (чаші планетарного міксера) борошно змішати з цукром, додати розчинені в борошні дріжджі. Перемішати, покласти інші інгредієнти та вимісити вологе тісто. Тісто накрити та залишити підходити на 1 год – 1 год 30 хв: воно
має збільшитися обсягом удвічі.

Крок 2

Для пудингу у невеликому посуді крохмаль розбовтати з молоком, додати цукор та цедру. Масу, помішуючи, варити на середньому вогні до загусання. Пудінг остудити.

Крок 3

Тісто обім’яти, розділити на 12 рівних частин, з кожної сформувати булочку і перекласти на вистелений пергаментом лист. Дати підійти 10-15 хв.

Крок 4

Підготовлену полуницю крупно нарізати та в мисці присипати цукром, корицею та крохмалем. Булочки розпластати рукою і по центру зробити поглиблення. Яйце розбовтати та змастити вироби. У поглиблення розкласти пудинг та полуницю. За бажанням посипати цукром. Дати булочкам підійти 15 хв.

Крок 5

Випікати булочки 20–25 хв. 180 °. Готові булочки залишити на деку на 10 хв.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Булочки з полуницею. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

12 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

12 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago