Рецепт “Булочки зі здобного тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 2 булочках: 4680 ккал, 96 г білків,
168 г жирів, 660 г вуглеводів
На 2 шт.
❯ 30 г родзинок
❯ 600 г борошна
❯ 90 г цукру
❯ дрібка солі
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
❯ 4 яєчні жовтки
❯ 40 г свіжих дріжджів
❯ 2 ст. л. рому (за бажанням)
❯ 200–250 мл теплого молока
❯ 125 г вершкового масла
❯ 50 г рубаного мигдалю
❯ трохи борошна грубого помелу для посипання формочок
Крок 1
Борошно просіяти в миску і змішати з цедрою, сіллю і цукром. Зробити в борошні суміші поглиблення і покришити туди дріжджі. Поступово додаючи жовтки, ром (за бажанням), молоко та розтоплене масло, замісити нелипке
пластичне тісто. Присипати його борошном, накрити серветкою та дати підійти у теплому місці 30 хв.
Крок 2
Родзинки промити, залити окропом і залишити на 20 хв (або попередньо замочити в ромі на добу). Обсушити родзинки серветкою і разом з мигдалем втрутити у тісто. Дати тесту підійти 30 хв.
Крок 3
Нагріти духовку до 170 °. Дві форми для випікання у вигляді зайця або баранчика змастити будь-яким жиром і посипати борошном грубого помелу. Тісто викласти у форми та випікати 35 хв. Охололі булочки добре прикрасити глазур’ю або посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…