Рецепт “Бургер із червоною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 280 ккал
На 4 порції:
❯ 100 г червоної капусти
❯ 1 біла цибулина
❯ 2 мариновані огірочки
❯ 1 великий помідор
❯ 600 г рубаної яловичини
❯ 2 ст. л. рослинного масла
❯ 4 булочки для гамбургерів
❯ 30 г листового салату
❯ 8 ч. л. майонезу
❯ 100 г сиру (скибочками)
❯ сіль
❯ мелений перець
Крок 1
Капусту нашаткувати та перетерти із сіллю. Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями. Мариновані огірки та помідор-кружечками.
Крок 2
М’ясо посолити і поперчити до смаку. З маси, що вийшла, сформувати 4 плоскі котлети та обсмажити на олії з обох сторін.
Крок 3
На нижні половинки булочок укласти капусту, салатне листя та кометки. Змастити майонезом. Потім укласти огірки, помідори, білу цибулю та скибочки сиру. Можна додати будь-яку пряну зелень до смаку. Накрити верхніми половинками булочок.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…