Рецепт “Бургер з рибою по-домашньому” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 330 ккал
НА 4 ПОРЦІЇ
– 4 скибочки бекону
– 4 шматочки філе білої риби (по 150 г)
– 4 ст. л. рослинної олії
– 1 свіжий чи малосольний огірок
– 2 пера зеленої цибулі
– 2 гілочки кропу
– 3 ст. л. натурального йогурту
– 2 ст. л. майонезу
– 1 ст. л. тертої лимонної цедри
– 4 листи салату
– 4 булочки для гамбургера
– сіль
– мелений чорний перець
Крок 1
Бекон підрум’янити на сухій сковороді та викласти на паперовий рушник. Рибне філе обсмажити з обох боків на олії. Посолити та поперчити. Огірок нарізати кружальцями. Зелень дрібно порубати.
Крок 2
Для соусу йогурт змішати з майонезом, додати цедру, рубану зелень, трохи посолити та поперчити. Листя салату вимити та добре обсушити.
Крок 3
Булочки розрізати на половинки та змастити соусом. Покласти лист салату, рибне філе, огірок і скибочка бекону. Накрити верхню частину і скріпити шпажкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…