Рецепт “Бурякові кекси з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хв.
У 1 порції: 300 ккал
НА 4 ПОРЦІЇ
– 200 г гіркого шоколаду
– 200 г відвареного буряка
– 3 яйця
– 200 г цукрового піску
– щіпка солі
– 1 ч. л. лимонного соку
– 200–250 г борошна
– 2 ч. л. розпушувача
– 100 г рубаних волоських горіхів
– цукрова пудра для посипання
Крок 1
Шоколад та буряк окремо натерти на великій тертці, змішати у блендері. Жовтки відокремити від білків, збити з цукровим піском та сіллю. Зверху просіяти борошно з розпушувачем та перемішати. Білки збити з лимонним соком, підмішати до тесту
Крок 2
Поєднати з буряково-шоколадною масою і рубаними горіхами, розкласти по маленьких формах, змащених будь-яким жиром. Випікати 20 хв за 180°. Дати охолонути, перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…