Рецепт “Буряковий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 130
Білки 3
Жири 7
Вуглеводи 15
– 450 г буряка відвареного
– 50 г чорносливу
– 60 г горіхів волоських
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. сметани
– 0,5 ч.л. гірчиці
– сіль, перець
Крок 1
Чорнослив та горіхи помийте і наріжте невеликими шматочками. Якщо чорнослив сухуватий, можна замочити його в гарячій воді на 5-10 хвилин.
Крок 2
Буряк натріть на тертці.
Крок 3
Додайте видавлений часник. Посоліть, поперчіть, додайте горіхи та чорнослив. Поправте салат сметаною і гірчицею. Перемішайте та подавайте до столу.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…