Рецепт “Буряковий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 130
Білки 3
Жири 7
Вуглеводи 15
– 450 г буряка відвареного
– 50 г чорносливу
– 60 г горіхів волоських
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. сметани
– 0,5 ч.л. гірчиці
– сіль, перець
Крок 1
Чорнослив та горіхи помийте і наріжте невеликими шматочками. Якщо чорнослив сухуватий, можна замочити його в гарячій воді на 5-10 хвилин.
Крок 2
Буряк натріть на тертці.
Крок 3
Додайте видавлений часник. Посоліть, поперчіть, додайте горіхи та чорнослив. Поправте салат сметаною і гірчицею. Перемішайте та подавайте до столу.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…