«Діаменю» рецепт “Бутербродна намазка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
85 ккал
– 200 г нежирного сиру
– 1 цибулина
– 2 зубки часнику
– сіль
– свіжі петрушка та кріп
Крок 1
Зелень мою, обсушую паперовим рушником і дрібно рубаю ножем. Цибулину очищаю та нарізаю якомога дрібніше.
Крок 2
Часник очищаю та пропускаю через прес. Сир краще брати м’який, тому що він має найкращу консистенцію. Але можна використати та звичайний. Тоді всі інгредієнти потрібно буде змішати блендером.
Крок 3
Якщо використовувати м’який, то достатньо все ретельно перемішати ложкою. Солю до смаку, можна додати трохи паприки та інших прянощів.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…