Калорійність

Бутербродна намазка

«Діаменю» рецепт “Бутербродна намазка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
85 ккал

Інгредієнти

– 200 г нежирного сиру
– 1 цибулина
– 2 зубки часнику
– сіль
– свіжі петрушка та кріп

Покрокове приготування бутербродної намазки

Крок 1

Зелень мою, обсушую паперовим рушником і дрібно рубаю ножем. Цибулину очищаю та нарізаю якомога дрібніше.

Крок 2

Часник очищаю та пропускаю через прес. Сир краще брати м’який, тому що він має найкращу консистенцію. Але можна використати та звичайний. Тоді всі інгредієнти потрібно буде змішати блендером.

Крок 3

Якщо використовувати м’який, то достатньо все ретельно перемішати ложкою. Солю до смаку, можна додати трохи паприки та інших прянощів.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Бутербродна намазка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago