Рецепт “Бутербродна паста з квасолі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 100 г сухої білої квасолі
❯ 1 лавровий лист
❯ 1/2 ч. л. харчової соди
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 зубки часнику
❯ 1/2 кубика овочевого бульйону
❯ 2 ст. л. томатної пасти
❯ 1 ст. л. солодкої меленої паприки
❯ мелена гостра паприка
❯ мелений гострий перець
❯ сіль
Крок 1
Квасолю промити, перебрати, залити в каструлі достатньою кількістю води та довести до кипіння. Додати соду, покласти лавровий лист і подрібнений кубик бульйону. Повторно довести до кипіння і варити під кришкою на повільному вогні до готовності. Наприкінці приготування посолити на смак.
Крок 2
Лавровий лист видалити, надлишок води злити. Відварену квасолю подрібнити у пюре за допомогою блендер.
Крок 3
Цибулину та часник очистити, посікти та в сотейнику на гарячій рослинній олії обсмажувати до прозорості цибулі. Обсмажену суміш підмішати в пюре з квасолі, повторно подрібнити за допомогою блендера і добре збити.
Крок 4
У приготоване пюре додати обидва види паприки та гострий перець на смак, за необхідності приправити сіллю. Покласти у пюре томатну пасту, перемішати та добре збити. Квасоляна паста годиться для тривалого (до 2 тижнів) зберігання у холодильнику.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…