Калорійність

Бутерброди з грушами

Рецепт “Бутерброди з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 280 ккал, 16 г білків,
17 г жирів, 20 г вуглеводів

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 1 багет
❯ 50 г тертого сиру гауда
❯ 25 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 2 груші
❯ 1 огірок
❯ 1 червона цибулина
❯ 200 г сиру дор блю
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування бутербродів з грушами

Крок 1

Нагріти духовку до 180 °. Розрізати багет на 8 довгих шматків, зрізи змастити вершковим маслом, посипати тертим сиром та запікати 10 хв. Груші нарізати часточками, посипати цукром і припустити 2 хв. Овочі тонко нарізати

Крок 2

На багети викласти скибочки овочів, блакитного сиру та груш. Поперчити. За бажанням прикрасити м’ятою.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Бутерброди з грушами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago