Рецепт “Бутерброди з печінкою тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 278
Білки 2
Жири 30
Вуглеводи 1
– 155 г багета
– 120 г печінки тріски
– зелена цибуля або петрушка для подачі
– апельсиновий джем для подачі
Крок 1
Наріжте багет. Зробіть з багета тости на сковороді чи тостері
Крок 2
Намажте на бутерброд печінку. Прикрасьте апельсиновим джемом і листочком петрушки або пером зеленої цибулі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…