Рецепт “Бутерброди з печінкою тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 278
Білки 2
Жири 30
Вуглеводи 1
– 155 г багета
– 120 г печінки тріски
– зелена цибуля або петрушка для подачі
– апельсиновий джем для подачі
Крок 1
Наріжте багет. Зробіть з багета тости на сковороді чи тостері
Крок 2
Намажте на бутерброд печінку. Прикрасьте апельсиновим джемом і листочком петрушки або пером зеленої цибулі.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…