Калорійність

Буженина в мікрохвильовці

«Діаменю» рецепт “Буженина в мікрохвильовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
357 ккал

Інгредієнти

– 0,5 кг свинячої м’якоті
– 1 ст. гірчиці у зернах
– 1 ст. томатного соусу (підійде та аджика)
– зубчик часнику
– 1 морква
– сіль
– цукор та прянощі – на смак

Покроковий процес приготування буженини в мікрохвильовці

Крок 1

У м’ясі роблю проколи, шпигую подрібненими морквою та часником.

Крок 2

Натираю шматок сумішшю солі та цукру. Потім обмазую сумішшю гірчиці та томатного соусу, обвалюю в прянощах.

Крок 3

Викладаю м’ясо в рукав для запікання, роблю в ньому кілька проколів. Готую в мікрохвильовій печі в відповідному посуді при потужності 800 Вт 25 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Буженина в мікрохвильовці. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago