«Діаменю» рецепт “Буженина в мікрохвильовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
357 ккал
– 0,5 кг свинячої м’якоті
– 1 ст. гірчиці у зернах
– 1 ст. томатного соусу (підійде та аджика)
– зубчик часнику
– 1 морква
– сіль
– цукор та прянощі – на смак
Крок 1
У м’ясі роблю проколи, шпигую подрібненими морквою та часником.
Крок 2
Натираю шматок сумішшю солі та цукру. Потім обмазую сумішшю гірчиці та томатного соусу, обвалюю в прянощах.
Крок 3
Викладаю м’ясо в рукав для запікання, роблю в ньому кілька проколів. Готую в мікрохвильовій печі в відповідному посуді при потужності 800 Вт 25 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…