Рецепт “Бузиновий сироп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН + 48 ГОДИН
На 1,5 літра:
❯ 50–60 суцвіть бузини
❯ 1 кг цукру
❯ сік 2 лимонів
❯ кілька листків м’яти
Крок 1
У глибоку ємність викласти суцвіття бузини, залити 1,5 л окропу, накрити кришкою та охолодити при кімнатної температури. Місткість помістити в холодильник на 48 год.
Крок 2
Настій процідити у вогнетривкий посуд, додати цукор, сік лимона та м’яту. На повільному вогні довести настій до кипіння та дати цукру повністю розчинитися.
Крок 3
Сироп зняти з вогню та розлити по чистих пляшках із герметичними кришками. Пляшки закрити, дати сиропу повністю охолонути та прибрати його на зберігання в прохолодне місце.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…