«Діаменю» рецепт “Чай з імбиром та корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
3 ккал
– 2 ч. л. крупнолистового чорного чаю
– 0,5 ч.л. імбиру
– 0,5 ч.л. меленої кориці
– цукрозамінник
– лимон і м’ята – на смак
Крок 1
У чайник для заварювання всипаю необхідну кількість заварки. Додаю мелену корицю. Обов’язково всипаю трохи замінника цукру.
Крок 2
Очищаю корінь імбиру, мою та нарізаю невеликими пластинками чи слайсами прямо в чайник для заварювання. Доводжу воду до кипіння.
Крок 3
Заливаю окропом заварку, злегка перемішую вміст чайника. Розливаю чай з імбиром та корицею по чашках і подаю до столу.
Крок 4
Додаю в чай скибочки лимона, кілька листочків свіжої або сушеної м’яти, цукрозамінник
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…