«Діаменю» рецепт “Чай з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,01 ХО
12 ккал
– 1 паличка із сироватки кориці або 0,5 ч.л. меленою
– 1/3 ч. л. меленого сушеного імбиру
– 0,5 л води
– лимон і стевіозид – на смак
Крок 1
У гарячу воду кладу паличку кориці або всипаю мелену, варю 15 хвилин.
Крок 2
Додаю імбир, варю кілька хвилин, знімаю з вогню, даю настоятися і охолонути до теплого стану.
Крок 3
Повинен вийти напій червоного відтінку – від легкого до насиченого. Додаю стевіозид та лимон
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…