Рецепт “Чайний кекс з лохиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 360 г борошна
❯ 1/2 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 1/4 ч. л. соди
❯ 200 г вершкового масла
❯ 200 г цукру
❯ 6 яєць
❯ сіль
❯ 200 г натурального йогурту
❯ жир та борошно для змащування/посипання форми
❯ 250–300 г лохини (або інших ягід)
Крок 1
Форму для випікання змастити жиром та присипати борошном. Вершкове олію нарізати кубиками та розм’якшити при кімнатній температурі. У глибоку миску просіяти борошно з щіпкою солі, додати соду та розпушувач.
Крок 2
У борошняну суміш додати цукор і вершкове масло, вбити яйця, влити йогурт та збити тісто до отримання
однорідної пишної маси. Ягоди промиті на сіті під тонкою струйкою теплої води та обсушити. Викласти в тісто 2/3 ягід.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Влити тісто у підготовлену форму, підмішати ще трохи ягід та випікати кекс 25–30 хв. Готовий кекс дати трохи охолонути та перевернути його на блюдо. Подати з ягідами, що залишилися.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…