«Діаменю» рецепт “Часникова паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
270 ккал
– 2-3 помідори
– 1 ст. сирого насіння соняшника
– 0,5 ст. ядер волоських або кедрових горіхів
– 3 ст. оливкової олії
– 3 зубчики часнику
– 1/4 зеленого яблука
– пучок петрушки
– сіль та мелений перець чилі – на смак
Крок 1
Замочую в холодній воді на 3-4 години пів склянки насіння. Інші подрібнюю в кавомолці в борошно. Горіхи рублю як можна дрібніше.
Крок 2
З замоченого насіння зливаю воду, промиваю, змішую з горіхами та меленими насінням.
Крок 3
Додаю петрушку, яблуко (без насіння), часник, оливкова олія, сіль та перець. Змішую до однорідної маси у блендері або пропускаю 2 рази через м’ясорубку. Помідори нарізаю кружальцями, викладаю на них пасту.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…