Рецепт “Часниковий суп із черствим хлібом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 150 г черствого пшеничного хліба тонкими скибочками
❯ 6 зубків часнику
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 1 ст. л. солодкої меленої паприки
❯ 1,5 л овочевого бульйону (або води)
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Зубки часнику очистити та трохи придушити широким лезом ножа. Скибочки хліба крупно поламати.
Крок 2
У глибокому сотейнику на гарячому оливковій олії обсмажувати зубки часнику, поки вони злегка не підрум’яняться.
Крок 3
Зменшити вогонь до мінімуму та закласти в сотейник підготовлений хліб. Обсмажувати хліб, часто перевертаючи, щоб він придбав золотий відтінок. Присипати хліб паприкою та злегка посолити.
Крок 4
В окремому посуді нагріти бульйон (воду), не доводячи до кипіння, та гарячою рідиною залити хлібно-часникову суміш у сотейнику. Додати сіль та перець за смаком. Готовий суп розлити по порційним тарілкам. Подати гарячим.
НА ЗАМІТКУ
В даному випадку краще використовувати не сухарі білого хліба, а лише злегка підкреслений, наприклад учорашній, хліб. Він добре вбере рослинне масло при обсмажуванні та легко розійдеться в крихту в час приготування.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…